Wir benutzen Cookies nur für interne Zwecke um den Webshop zu verbessern. Ist das in Ordnung? Ja Nein Für weitere Informationen beachten Sie bitte unsere Datenschutzerklärung. »

Plantronics CS520 draadloze headset duo + HL10 hoornlifter

Plantronics CS520 draadloze headset duo + HL10 hoornlifter
Plantronics CS520 draadloze headset duo + HL10 hoornlifter
Plantronics CS520 draadloze headset duo + HL10 hoornlifter
Plantronics CS520 draadloze headset duo + HL10 hoornlifter

195,- 161,16 excl. BTW

Auf Lager

Op een werkdag voor 17:30 besteld, morgen in huis!

De Plantronics CS500-serie stelt een nieuwe norm voor draadloze communicatie via vaste telefoons. Profiteer van handsfree-productiviteit, een uitstekende geluidskwaliteit, samenwerking tussen meerdere gebruikers, energiebesparende functies en een ... Zusatzinformation
  • Altijd gratis verzending binnen de Benelux
  • Installatieservice kant-en-klaar of op locatie
  • Kopen op rekening voor de zakelijke markt
  • Professioneel advies van mensen die het weten

PRODUCT INFORMATIE.

Plantronics Cashback actie
Koopt u 3 of meer headsets uit de CS500 serie van Plantronics dan ontvangt u per headset 30,00 retour op uw rekening. Wilt meer informatie neem dan contact met ons op of kijk op de website van Plantronics link

Bundel voorzien van:

1x      Plantronics CS520 headset
1x      Plantronics HL 10 hoornlifter

Plantronics CS520 lichtgewicht draadloze headset

De Plantronics CS520 is een lichtgewicht headset voor de professionele gebruiker. Met slechts 94 gram kunt u de CS520 de hele dag dragen. De CS520 is de grote broer van de CS540 met een robuuste vaste hoofdband waardoor de headset iets zwaarder en robuuster wordt. Deze uitvoering is gelijk aan de CS510 maar heeft geluid op beide oren.

Stijl, comfort en gebruiksgemak
Met de Plantronics CS520 draadloze headset heeft u niet alleen een kwalitatief goede headset in handen, maar ook een headset die voorzien is van een luxe uitstraling. De zakelijke en professionele look van deze lightgewicht headset maakt hem ideaal om te gebruiken bij de receptie of moderne kantooromgevingen.

De Plantronics CS520 is een robuuste headset die u over het hoofd kunt dragen, het gewicht van slechts 94 gram maakt hem ideaal om de hele dag te dragen.

De Plantronics CS520 draadloze headset is eenvoudig aan te sluiten op uw vaste telefoon. U gebruikt de bijgeleverde aansluitkabel om de CS520 op de headset of hoorn aansluiting van uw telefoon aan te sluiten.

Groot bereik dankzij DECT
De Plantronics CS520 is voorzien van DECT technologie waardoor de afstand van het basis station tot aan de headset wel 100 meter is. Zo kunt u tijdens uw gesprek rondlopen in het kantoor om even wat van de fax te pakken of een document uit de kast te halen.

Headset aansluiten?
Heeft u vragen over de compatibiliteit van een headset in combinatie met uw toestel of PC, neem gerust contact met ons op wij beantwoorden uw vragen graag, 010-7470126.  

MarkePlantronics
Artikelnummer:84692-02+HL10
Toon meer informatie