Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »

DectDirect.nl

Hosted - Xelion 8

Dé zakelijke telefooncentrale uit de cloud

Vandaag besteld, morgen aan de slag

Vraag offerte aan

De allround telefoniecentrale uit de cloud.

Ben je op zoek naar een professionele telefonieoplossing, dan is VoIP in de cloud de beste keuze. Deze oplossing is betrouwbaar, flexibel en voordelig. Je hebt geen telefooncentrale op locatie nodig en je betaalt alleen voor de diensten die je gebruikt. Voor een vast bedrag per maand per gebruiker biedt Xelion hosted telefonie heel veel mogelijkheden. 

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor een offerte op maat.

  • Bellen met mobiel, PC of headset
  • Automatische gespreksopname
  • Keuzemenu of wachtrij, wat jij wilt
  • Integratie met CRM van Afas of Exact
  • Tot 70% besparen op uw gesprekskosten
  • Voicemail naar e-mail
  • Al vanaf € 7,95 per maand per gebruiker
  • Overal bellen alsof je op kantoor zit

Xelion Compleet

Voor € 7,95 per gebruiker per maand ben je optimaal bereikbaar.

Voor € 7,95 per gebruiker per maand kun je gebruik maken van het Xelion platform. Je kunt bellen, gebeld worden en je hebt de vele Xelion software features tot je beschikking. Zo kun je een wachtrij of keuzemenu (laten) instellen; jouw contacten worden bij het wachten netjes te woord gestaan en vermaakt met leuke wachtmuziek, daarnaast komen ze door het keuzemenu direct bij de juiste persoon terecht. Neem gerust contact op voor meer informatie.  

Bij Xelion Compleet worden je gesprekskosten per seconde aan het einde van de maand verrekend.

Xelion Onbeperkt

Voor €15,- per gebruiker per maand onbeperkt bellen, met ongekende mogelijkheden.

Met Xelion Onbeperkt ben je voor €15,- per gebruiker helemaal klaar. Je maakt gebruik van het Xelion platform en daarnaast zijn de gesprekskosten volledige afgekocht (minimaal 4 gebruikers).

Met het Xelion platform kun je bellen, gebeld worden en je hebt de vele Xelion software features tot je beschikking. Zo kun je een wachtrij of keuzemenu (laten) instellen; jouw contacten worden bij het wachten netjes te woord gestaan en vermaakt met leuke wachtmuziek, daarnaast komen ze door het keuzemenu direct bij de juiste persoon terecht. Neem gerust contact op voor meer informatie.

Flexibel Inzetbaar

Vanaf nu ben je overal bereikbaar; op kantoor, onderweg en thuis.

Flexibel werken

Dankzij de Xelion Hosted telefoniecentrale kun je overal bellen en gebeld worden als er internet beschikbaar is. Je logt simpelweg in en je hebt direct beschikking over je zakelijke nummer. Zo kun je werken op kantoor, maar je bent ook op reis en thuis goed bereikbaar. Met de Xelion app die beschikbaar is voor Android en MacOS kun je ook onderweg bellen met je zakelijke nummer.

Flexibel beheren

Een ander voordeel van hosted telefonie is dat je betaalt per gebruiker. Is je kantoor aan het groeien, of wisselt het personeelsbestand voortdurend? Met hosted telefonie kun je maandelijks gebruikers toevoegen of verwijderen, zo betaal je nooit voor diensten die je niet gebruikt.

Snel Starten

Vandaag aanvragen, morgen bereikbaar.

Na het aanvragen van hosted telefonie van Xelion ben je snel bereikbaar. Eenvoudig regelen we de volledige overstap. Vooraf zullen we je wensen inventariseren zodat je optimaal gebruik kunt maken van alle mogelijkheden. Wil je je nummer(s) behouden, met hoeveel personen wil je tegelijk kunnen bellen en wat wil je met de wachtrij of het keuzemenu? We zetten je nummer over, vragen het aantal spraakkanalen aan en kunnen de wachtteksten voor je inspreken en op de juiste wijze instellen.

Bekijk complete Xelion-tarievenlijst