Op Koningsdag 27 april, zijn wij gesloten en vindt er geen pakketbezorging plaats, orders worden verwerkt op maandag, fijne Koningsdag!

Warenkorb

Ihr Warenkorb ist momentan leer

Viewsonic LED monitor - Full HD - 24inch - 250 nits - resp 5ms - incl 2x2W speakers (docking monitor)

Viewsonic LED monitor - Full HD - 24inch - 250 nits - resp 5ms - incl 2x2W speakers (docking monitor)
Viewsonic LED monitor - Full HD - 24inch - 250 nits - resp 5ms - incl 2x2W speakers (docking monitor)
Viewsonic LED monitor - Full HD - 24inch - 250 nits - resp 5ms - incl 2x2W speakers (docking monitor)
Viewsonic LED monitor - Full HD - 24inch - 250 nits - resp 5ms - incl 2x2W speakers (docking monitor)
Viewsonic LED monitor - Full HD - 24inch - 250 nits - resp 5ms - incl 2x2W speakers (docking monitor)

245,-

202,48 exkl. MwSt.

op voorraad

Veilig achteraf betalen via of

Op een werkdag voor 16:00 besteld, morgen in huis!

Zum Warenkorb hinzufügen Zur Wunschliste hinzufügen

Viewsonic VG Series VG2456, 60,5 cm (23.8"), 1920 x 1080 Pixels, Full HD, LED, 5 ms, Zwart

Op ons kun je rekenen.

  • Gratis verzending binnen de Benelux
  • Installatieservice kant-en-klaar of op locatie
  • Kopen op rekening voor de zakelijke markt
  • Professioneel advies per telefoon
  • Altijd minimaal 2 jaar garantie*
  • Klantbeoordeling 9,2

Productinformatie.

De ViewSonic VG2456-monitor is een 24” (23,8” zichtbaar) 1080p IPS Docking-monitor met USB Type-C en Ethernet. Met de ingebouwde USB Type-C-poort kunt u content via een enkele kabel vanaf uw apparaat opladen en weergeven, waardoor verbinding met uw laptop mogelijk is via een enkele USB-kabel om het werkstation netjes te houden terwijl u deze als docking-monitor gebruikt. Bovendien kan de Ethernet-poort een snelle en stabiele netwerkverbinding bieden. De monitor is ook uitgerust met DisplayPort, HDMI en drie USB Type-A-poorten om uw efficiëntie te vergroten. U kunt ook monitoren in serie schakelen vanaf de Type-C- of DP-poort. Dankzij het driezijdige frameloze randontwerp kunt u genieten van een ononderbroken weergave op meerdere monitoren. Een geavanceerd ergonomisch ontwerp biedt het breedste scala aan aanpassingen dat beschikbaar is voor maximaal comfort; inclusief draai-, zwenk-, hoogteverstelling en een indrukwekkende kanteling van 40°, zodat u de monitor staand kunt gebruiken of groepsdiscussies op het scherm kunt voeren. De verpakking is milieuvriendelijk en biedt een snelle en gemakkelijke out-of-the-box installatie, waardoor de VG2456-monitor perfect is voor zakelijke omgevingen.

Groot gemak met docking-monitor
Breid uw laptopfunctionaliteit uit en sluit al uw apparaten rechtstreeks aan op uw dockingmonitor - de VG2456. Krijg een lading (die een vermogen tot 60 Wverzendt), data, video en audio met een enkele kabel die is aangesloten op de USB Type-C-poort. De ingebouwde Ethernet-poort zorgt voor een extra snelle en stabiele netwerkoptie.

Serieschakeling ingeschakeld
Serieschakeling-verbindingen zorgen voor beter kabelbeheer en productiviteit. Voor meer flexibele connectiviteit kunnen gebruikers de VG2456 en andere monitoren in serie schakelen vanaf de Type-C (Type-C in, DP out) en DP-poort (DP in, DP out).

Verbindingsflexibiliteit
Met HDMI-, DP-, DP-out-, Ethernet-, USB Type-C- en USB 3.2-ingangen kunt u verbinding maken met een reeks apparaten op de VG2456.

Immersive Audio
Ontworpen met dubbele geïntegreerde luidsprekers, accentueert de VG2456 zijn ongelooflijke schermprestaties met meeslepend stereogeluid voor een complete multimedia-ervaring.

Een nieuwe kijk op ergonomie op de werkplek
Geniet van elk detail met geavanceerde ergonomie, inclusief draai-, wentel- en hoogteverstelling voor een groter bereik aan aanpassingen voor maximaal comfort. De VG2455 heeft een ergonomische kantelhoek van 40°, zodat u de monitor staand kunt gebruiken of groepsdiscussies op het scherm kunt voeren.

Duidelijkheid vanuit elke hoek
Geniet van nauwkeurige en levendige kleuren met consistente helderheidsniveaus vanuit elk gezichtspunt. Met SuperClear® IPS-paneeltechnologie levert de monitor dezelfde beeldkwaliteit, of u nu van boven, onder, van voren of van opzij naar het scherm kijkt.

Ononderbroken kijken
De VG2456 is ontworpen met een frameloze rand aan drie zijden. Hierdoor ziet de monitor er strak uit en heeft een ononderbroken zicht bij gebruik in een opstelling met meerdere monitoren.

Veelzijdig ontwerp van de standaard
De veelzijdige standaard van de VG2465 is compatibel met de client, samen met het ontwerp voor kabelbeheer om uw werkruimte netjes en vrij van kabelwarboel te houden. Aan de bovenkant van de standaard bevindt zich een handgreep voor stabiliteit bij het verplaatsen van de monitor. *Client Mount Kit moet worden gebruikt om een ​​mini-pc aan te sluiten. Client-montagekit wordt apart verkocht.

4-staps montage
De VG2456 maakt gebruik van een Quick Release-standaard waarmee u het paneel met een druk op de knop kunt bevestigen / verwijderen. De monitor kan in vier eenvoudige stappen volledig met de hand worden gemonteerd: 1. Open de doos 2. Schroef de monitorvoet vast 3. Klem de standaard op het paneel met de Quick Release-standaard 4. Plaats hem overal - hij is klaar voor gebruik!

Geavanceerde oogzorgtechnologie

Flicker-Free technologie en een Blauwlichtfilter helpen vermoeide ogen te elimineren die worden veroorzaakt door schadelijke lichtstralen en periodes van langdurig kijken.

vDisplay Manager
De eigen vDisplay Manager-software van ViewSonic is gratis beschikbaar en stelt gebruikers in staat hun scherm in meerdere segmenten te organiseren en op te splitsen. De software stelt gebruikers ook in staat om hun monitorinstellingen rechtstreeks via de software aan te passen voor een efficiëntere workflow.

Milieuvriendelijke verpakking
Ontworpen met oog voor het milieu, is de verpakking van de VG2456 gemaakt met tot 80% recyclebare materialen op papierbasis in plaats van gevaarlijk EPS (polystyreen). Extra plastic materialen, zoals handvatten, zijn vervangen door handgaten en de buitenkant van de verpakking is gedrukt in één kleur.

Laag energieverbruik
De VG2456 is ontworpen met het oog op energie-efficiëntie. Met certificering van Energy Star 8.0 en EPEAT-register, verbruikt de Eco-modus van de VG2456 minder stroom, wat resulteert in een kleinere ecologische voetafdruk en lagere overheadkosten op kantoor.

VESA-compatibel
Monteer de monitor precies zoals jij dat wilt door gebruik te maken van het 100 x 100 mm VESA-compatibele ontwerp.

Beoordelingen

Nog geen beoordelingen

Ihre Bewertung hinzufügen

Eerder bekeken