Op 29 maart zijn we telefonisch niet bereikbaar, bestellingen worden op normale wijze afgehandeld, op Tweede Paasdag zijn wij gesloten, bestellingen in het Paasweekeinde worden op dinsdag 02-04 verwerkt en verzonden. We wensen je fijne dagen toe!

Warenkorb

Ihr Warenkorb ist momentan leer

Mitel 6865i

Mitel 6865i
Mitel 6865i

125,-

103,31 exkl. MwSt.

50+ op voorraad

Veilig achteraf betalen via of

Op een werkdag voor 21:30 besteld, morgen in huis!

Zum Warenkorb hinzufügen Zur Wunschliste hinzufügen

De Aastra 6865i biedt een uitzonderlijke flexibiliteit in een echte enterprise klasse SIP desktop telefoon die tot 9 lijnen kan ondersteune, hij heeft Dual Gigabit Ethernet-poorten en biedt een groot 3.4 "128x48 pixel LCD-scherm met een zachte witte...

Vaak samen gekocht.

Op ons kun je rekenen.

  • Gratis verzending binnen de Benelux
  • Installatieservice kant-en-klaar of op locatie
  • Kopen op rekening voor de zakelijke markt
  • Professioneel advies per telefoon
  • Altijd minimaal 2 jaar garantie*
  • Klantenbeoordeling 9,1/10

Productinformatie.

Uitzonderlijke kwaliteit in een volledig functionele, uitbreidbare IP Telefoon

De Aastra 6865i biedt een uitzonderlijke flexibiliteit in een echte enterprise klasse SIP desktop telefoon die tot 9 lijnen kan ondersteune, hij heeft Dual Gigabit Ethernet-poorten en biedt een groot 3.4 "128x48 pixel LCD-scherm met een zachte witte achtergrondverlichting en grote lettertypes - wat het scherm goed leesbaar maakt in alle lichtomstandigheden. 

Met zijn 8 programmeerbare toetsen, XML-mogelijkheden, inheemse DHSG/EHS headset-ondersteuning, een echte HD handset en een luidspreker die opmerkelijke wideband HD audio kwaliteit levert, is de Aastra 6865i SIP telefoon bij uitstek geschikt voor de kleine tot grote zakelijke markt die Gigabit doorvoersnelheid nodig heeft voor pc-connectiviteit.

  • 3.4'' monochroom display
  • Dual Gigabit RJ45-poorten
  • Power over Ethernet ondersteuning
  • Support voor G.722 HD Voice
  • 8 programmeerbare toetsen
  • Voorzien van Aastra Hi-Q audio-technologie
  • Ondersteuning voor maximaal 3 uitbreidingsmodules
  • Ondersteunt DHSG / EHS headset
  • Wordt geleverd zonder Power Supply
Datasheet Aastra 6865i


Opmerkelijke Audio

Alle 6800i Serie SIP-telefoons zijn voorzien van Aastra's high definition Hi-Q audiotechnologie om verbeterde prestaties en stem duidelijkheid te leveren. Geïtegreerde HD wideband audio codecs, geavanceerde audio processing en hardwarecomponenten die een wideband frequentiebereik ondersteunen, de 6865i biedt een superieure geluidskwaliteit op elke audio path; handset, luidspreker of headset-poort; gesprekken kristalhelder en meer levensecht makend.

Verbeterd oproep beheer

Met een uitgebreid opslagcapaciteit voor persoonlijke mappen, callers logs, redial lijsten en 8 programmeerbare toetsen is de Aastra 6865i om gemakkelijk toegang te beheren tot alle meest gebruikte call management functies van de telefoon. Nog meer productiviteitsverhogende functies zijn beschikbaar via een druk op een knop, waaronder: Shared Call Appearance (SCA), Busy Lamp Fields (BLF), 3-way conferencing, transfer, call waiting, call park, call pickup, intercom en paging. De 6865i is ook een uitbreidbare desktop telefoon die ondersteuning biedt voor maximaal drie uitbreidingsmodules wat nog meer productiviteit mogelijkheden biedt met extra programmeerbare toetsen die kunnen worden gebruikt om toegang te krijgen tot de uitgebreide lijst met geavanceerde mogelijkheden van deze krachtige telefoon.

Flexibele Headset Opties

De Aastra 6865i is voorzien van een innovatieve headset-poort die op unieke wijze ondersteuning biedt voor twee voor DHSG/EHS en modulaire 4-pins headset aansluitingen. Gebruikers met draadloze headsets die DHSG/EHS ondersteunen kunnen nu rechtstreeks verbinding maken met de 6865i zonder de extra kosten van extra adapters of kabels.

Milieuvriendelijk

Alle Aastra 6800i Serie SIP-telefoons zijn ontworpen om milieuvriendelijk te zijn. Gebruik makend van dynamische PoE klasse rapportage, de 6865i heeft een PoE Class 2 rating die automatisch classes schakelt wanneer een uitbreidingsmodule is aangesloten zodat de telefoon en netwerk schakelt om efficiënt zijn stroomverbruik te beheren.

De Aastra 6865i ondersteunt ook een optionele Efficiency Level “V” compatibele adapter indien nodig. Met kleinere verpakkingen die bestaan uit 100% gerecycled en biologisch afbreekbaar materiaal is de Aastra 6800i serie een van de meest milieuvriendelijke familie van SIP-telefoons op de markt.

 

Beoordelingen

Nog geen beoordelingen

Ihre Bewertung hinzufügen

Eerder bekeken