Op 29 maart zijn we telefonisch niet bereikbaar, bestellingen worden op normale wijze afgehandeld, op Tweede Paasdag zijn wij gesloten, bestellingen in het Paasweekeinde worden op dinsdag 02-04 verwerkt en verzonden. We wensen je fijne dagen toe!

Warenkorb

Ihr Warenkorb ist momentan leer

Mitel 6863i

Mitel 6863i
Mitel 6863i

83,25

68,80 exkl. MwSt.

10+ op voorraad

Veilig achteraf betalen via of

Op een werkdag voor 21:30 besteld, morgen in huis!

Zum Warenkorb hinzufügen Zur Wunschliste hinzufügen

Deze 2-lijns SIP-telefoon met zijn 2.75 "128x48 pixel monochroom LCD-display, programmeerbare vaste toetsen en kleinere footprint is een ideale optie voor professionele werkers in zakelijke omgevingen die slechts licht gebruik van de telefoon vereisen.

Vaak samen gekocht.

Op ons kun je rekenen.

  • Gratis verzending binnen de Benelux
  • Installatieservice kant-en-klaar of op locatie
  • Kopen op rekening voor de zakelijke markt
  • Professioneel advies per telefoon
  • Altijd minimaal 2 jaar garantie*
  • Klantenbeoordeling 9,1/10

Productinformatie.

Een IP-telefoon die zowel voordelig als betrouwbaar is

De Aastra 6863i levert uitzonderlijke waarde in een enterprise klasse SIP desktop telefoon. 

Deze 2-lijns SIP-telefoon met zijn 2.75 "128x48 pixel monochroom LCD-display, programmeerbare vaste toetsen en kleinere footprint is een ideale optie voor professionele werkers in zakelijke omgevingen die slechts licht gebruik van de telefoon vereisen. 

Met een echte HD handset en luidspreker biedt de 6863i opmerkelijke wideband audio kwaliteit. Dual 100 BaseT Ethernet-poorten met een op hardware gebaseerde Ethernet-switch, geavanceerde XML-mogelijkheden voor configuratie en maatwerk applicaties en een PoE-klasse 1 waardering zijn slechts enkele van de vele kenmerken die deze zeer betaalbare SIP telefoon te bieden heeft.

Opmerkelijke Audio

Alle 6800i Serie SIP-telefoons zijn voorzien van Aastra's high definition Hi-Q audiotechnologie om verbeterde prestaties en stem duidelijkheid te leveren. Geïtegreerde HD wideband audio codecs, geavanceerde audio processing en hardwarecomponenten die een wideband frequentiebereik ondersteunen, de 6863i biedt een superieure geluidskwaliteit op elke audio path; handset, luidspreker of headset-poort; gesprekken kristalhelder en meer levensecht makend.

Verbeterd oproep beheer

Met de ruime opslagcapaciteit voor persoonlijke mappen, callers logs, redial lists en 3 programmeerbare toetsen kan de Aastra 6863i de efficiëntie helpen te verbeteren door het verstrekken van meer oproep informatie met een druk op een knop. Met speciale knoppen inclusief: Transfer, Callers List, Hold, Redial, Goodbye, Options, 2 volume keys, Mute (met LED) en Speaker (met LED) en de luidspreker (met LED) en een 4-weg navigatie met Select/OK-toets is de 6863i gemakkelijk te gebruiken en efficiënt voor uw dagelijks telefoongebruik.

Milieuvriendelijk

De efficiënte PoE Class 1 vermogen - dewelke een handig alternatief is voor de traditionele AC-adapters, samen met andere ingebouwde low power management features zijn de features van de 6863i's voor een milieuvriendelijk ontwerp. De telefoon ondersteunt ook een optionele Efficiency Level “V” compatibele adapter indien nodig. Met kleinere verpakkingen die bestaan uit 100% gerecycled en biologisch afbreekbaar materiaal is de Aastra 6800i serie een van de meest milieuvriendelijke familie van SIP-telefoons op de markt.

Beoordelingen

Nog geen beoordelingen

Ihre Bewertung hinzufügen

Eerder bekeken