Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »

DectDirect.nl

Camera Beveiliging per maand

Hoe werkt?

Voor veel ondernemers  en consumenten is het uitzoeken van een camerasysteem ingewikkeld. Bij DectDirect.NL hebben wij dit eenvoudig gemaakt in slechts 3 stappen:

1. U kiest de camera(s) en opnameduur die past bij uw wensen

2. Wij nemen contact met u op om de configuratie door te spreken en de overeenkomst op te stellen, minimaal 1 jaar vervolgens maandelijks opzegbaar

3. Wij maken alles klaar voor gebruik en sturen de producten naar u op incl. aansluitmateriaal en uitgebreide beschrijving of wij komen bij u langs om het gebruiksklaar te installeren en heeft u nog vragen dan kunt u gebruik maken van onze onbeperkte support. 

 

Installatie

Hierin bent u net zo vrij als de keuze voor camera en opname, standaard bij elke camera is onbeperkte support op afstand inbegrepen en bent u zelf handig dan sluit u zelf aan en ontvangt u van ons de gegevens voor het kijken op afstand en instructie om beelden terug te kijken. Wilt u de installatie door ons uit laten voeren dan kost dit eenmalig 89,00 per camera. 

 

Een greep uit de ongekende mogelijkheden: 

Ruime keuze uit camera's en opties Na 1 jaar maandelijks opzegbaar
Zelf de lengte van uw opnames bepalen Beelden worden veilig opgeslagen
Eenvoudig Live en terugkijken via de app Binnen 5 dagen online
Zelf of laten installeren Onbeperkte online ondersteuning


Snel starten

Kies de onderdelen die u wenst, wij nemen dezelfde dag contact met u op om de configuratie en gekozen opties door te spreken. Vervolgens bestellen wij de benodigde materialen en sturen deze naar u op of maken een afspraak voor installatie en zo bent u binnen een paar dagen online!


Zo makkelijk en handig is camera beveiliging nog nooit geweest.


Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor een offerte op maat! +3110 - 7470126