Verzenden & Retourneren

Verzendkosten

Voor verzendingen binnen Nederland en naar België en Luxemburg betaalt u geen verzendkosten

Leveringen

Onze leveringen worden door alle bekende bezorgdiensten aangeboden (DHL en PostNL).
Wij streven ernaar om uw producten binnen 4 uur na ontvangst van uw betaling te versturen. Het kan echter voorkomen dat een product niet op voorraad is. In dat geval krijgt u dit dezelfde dag te horen en stellen wij u op de hoogte van een te verwachten levertijd. 

Betaalmethoden

U kunt betalen: via iDEAL, Creditcard, Mister Cash, AfterPay of IBAN-bankoverschrijving.

Niet tevreden met product (zichttermijn)

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd.

Enkel de kosten voor retour van u thuis naar DectDirect.NL zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan DectDirect.NL geretourneerd worden.

Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info(a)dectdirect.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na ontvangst van uw retour terugstorten."

Klik hier (het retourformulier is uitsluitend bedoeld voor consumenten) indien u gebruik wenst te maken van het retourformulier, u kunt uiteraard ook digitaal een ticket aanmaken. 

Let op: Het is niet mogelijk om producten waarbij hygiene een rol speelt te ruilen of te retourneren, denk hierbij aan in-ear headsets, tenzij in de originele ongeopende verpakking. 

Bent u zakelijke klant?

Voor onze zakelijke klanten gelden dezelfde regels als voor consumenten dus binnen 14 dagen kunt u alle producten retourneren. Het is wel van belang dat u het retour registreerd via ons ticketsysteem op uw persoonlijke pagina of via email. Is het product of de verpakking beschadigd dan zullen wij in overleg zoeken naar een passende oplossing neem hiervoor per mail of telefoon contact met ons op. 

Retourneren en defecten

Ondanks de grote zorg die wij aan uw bestelling besteden, kan het voorkomen dat een artikel defect raakt of dat u buiten uw schuld een verkeerd product ontvangt. In deze gevallen dient u binnen 3 werkdagen contact op te nemen met DectDirect.NL

Ongefrankeerde zendingen worden niet geaccepteerd. Voor een snelle afhandeling van uw klacht dient u een kopie van de factuur mee te sturen en de reden van de retourzending te vermelden.
Als u uw product via DectDirect.NL heeft besteld kunt u uiteraard wel met ons contact opnemen via ons ticketsysteem.

Mijn pakket is aan de buitenzijde beschadigd

Wij zijn er vrij zeker van dat u tevreden bent met uw aankoop bij DectDirect.NL mocht het echter zo zijn dat de goederen aan de buitenzijde  defect, verkeerd of beschadigd zijn dient u dit direct te melden aan de bezorger van de pakketdienst. 

U neemt het pakket niet aan. Neem zo snel mogelijk contact op met ons op met opgaaf van reden. Wij zorgen ervoor dat u z.s.m. een nieuw product krijgt.

Mijn pakket zit beschadigd in de verpakking

Wanneer het pakket dat u ontvangen hebt tijdens het vervoeren beschadigd is geraakt, kunt u het product naar ons retourneren binnen 7 dagen om omgeruild te worden.

Neem zo snel mogelijk contact op met ons op met opgaaf van reden. U krijgt van ons een retourcode die u bij het pakket dient in te voegen zodat wij snel en efficient kunnen reageren. Wij zorgen ervoor dat u z.s.m. een nieuw product krijgt. Uw verzendkosten zullen worden vergoed.

Mijn product is defect

U heeft het recht om een defect product binnen de garantie periode te retourneren. 
Neem zo snel mogelijk contact op met ons op met opgaaf van reden.
U krijgt van ons een retourcode die u bij het pakket dient in te voegen zodat wij snel en efficient kunnen reageren. Wij zorgen ervoor dat u z.s.m. weer een werkend product krijgt. (mits aan de garantievoorwaarden is voldaan) Uw verzendkosten zullen niet worden vergoed.

Regels voor retoursturen

Verpak het pakket op een zorgvuldige manier en zend het terug naar DectDirect.NL. Wanneer mogelijk bewaar het bewijs van verzending, U bent verantwoordelijk voor het pakket tot het bij ons gearriveerd is. Het is de verantwoordelijkheid van de verzender om de kosten van het verzenden te betalen en ervoor te zorgen dat het product niet beschadigd wordt tijdens het transport.  Wanneer de producten niet fatsoenlijk arriveren, kunnen we eventuele kosten doorberekenen voordat we overgaan tot het terugstorten van hetverschuldigde bedrag. Elk verschuldigd bedrag zal zo snel mogelijk betaald worden aan de rechthebbende binnen 30 dagen na het ontvangen van het product.

Het retouradres is:

DectDirect.NL
T.a.v. Afd. Retouren (o.v.v. uw ordernummer)
Nijverheidsweg 5H
2821 AT Stolwijk