Over ons

Over DectDirect

Elk huishouden en elke bedrijf dient zijn bereikbaarheid optimaal op orde te hebben tegen de meest gunstig voorwaarden. Vanuit die visie en passie werkt DectDirect.NL dagelijks aan het samenstellen, aanbieden en leveren van telecom- en IT oplossingen.  De mensen achter DectDirect.NL hebben veel kennis over producten die telefonie en breedband connectiviteit mogelijk maken. Dat maakt dat ze het juiste advies kunnen geven en daarbij altijd op zoek zijn naar de laatste innovaties.  Dankzij een zeer efficiënte online organisatie en de grote inkoopkracht kan DectDirect.NL de meest gunstige voorwaarden in de markt bieden.

De installatieservice maakt dat klanten ook nog eens kunnen profiteren van de fysieke installatie in het huis of kantoor waar telefonie en breedband optimaal moet gaan functioneren.

 

Voor scherpe prijzen van Telefonie-, en breedband Hardware, Sipdiensten, soft pbx’n en een professionele installatiedienst is DectDirect.NL de juiste keuze!


Voor vragen , advies of opmerkingen: bel of mail het team van DectDirect.NL:   


Zo bereikt u ons

Heeft u vragen over een product of dienst dan kunt u altijd telefonisch of per email (info(a)dectdirect.nl) contact met ons opnemen.

Wij zijn bereikbaar op:

werkdagen van:                                        08:00 tot 17:30 

Bel gerust als u een vraag heeft met:   +31 10 747 0126

Overige gegevens


Adres voor retouren:
Smederijstraat 23B
2861GP Bergambacht

KvK inschrijving:
GlobalWire B.V. met nummer: 24187858

BTW nummer:
0099.41.277.B01

Bankrekening
IBAN: NL79KNAB0256555141
BIC:   KNABNL2H