Betaalmethoden

Bij DectDirect.NL hanteren wij de volgende veilige betaalmethodes:

iDeal & Mister Cash 

     
Bij DectDirect.NL kunt eenvoudig via iDeal & Mister Cash online betalen met internetbankieren. U kunt snel en veilig betalen via uw eigen bank. Omdat de betaling direct wordt verwerkt wordt uw bestelling veelal direct verstuurd. iDeal of Mister Cash is voor u als gebruiker helemaal gratis.


Creditcard

Afbeeldingsresultaat voor logo amex

Creditcards zijn welkom bij DectDirect.NL, we accepteren de creditcards van Visa en Mastercard. Voor het gebruik van de creditcard rekenen wij geen toeslag. Voor de zakelijke creditcards van American Express betaald u een toeslag. 

PayPalBij DectDirect.NL kunt eenvoudig via PayPal online betalen. Omdat de betaling direct wordt verwerkt wordt uw bestelling veelal direct verstuurd. Wij rekenen voor deze betaalmethode 2,5% transactiekosten. 

BillinkWilt u eerst het product en dan pas betalen? Dan kunt u gebruik maken van Billink, u betaalt voor deze betaalmethode een toeslag van 1% van het aankoopbedrag. De transactie verloopt via Billink en het product wordt direct door DectDirect.NL geleverd. Het maximale transactiebedrag is €750,00 voor consumenten en €2500,00 voor bedrijven.  

Sofort BankingVeilig betalen in uw eigen bankomgeving dat kan met Sofort Banking, DectDirect.NL brengt geen transactiekosten in rekening voor deze betaalmethode. 

Vooruitbetaling

Via vooruitbetaling kunt u zelf het bedrag overmaken. U krijgt na uw bestelling een ordernummer, waarna u het bedrag over kunt maken onder vermelding van dit ordernummer. Zodra DectDirect.NL het bedrag ontvangen heeft zullen wij overgaan tot het zo spoedig mogelijk uitleveren van het product. 

Betalen op rekening (alleen voor zakelijke klanten)

Onder strikte voorwaarden is betalen op rekening mogelijk, wilt u meer informatie neem dan contact op met onze afdeling verkoop 010-7470126.